Aste-Levi -loma-asunnot

Aste-Levi 2-4: Varaukset

Lisäkysymykset ja varaukset joko sähköpostitse tai puhelimitse:
Eija ja Vesa Romo

0400-836098 (Eija)

0400-157970 (Vesa)

Aste-Levi 2, 3 ja 4 löytyvät myös nettimökki.com -palvelusta. Palvelussa on myös varauskalenterit, joita pyritään pitämään mahdollisimman hyvin ajan tasalla. Varaukset hoituvat silti perinteiseen malliin soittamalla, sähköpostilla tai nettimökki.com -palvelun viestityökalulla.
Aste-Levi 2 ID: 2900
Aste-Levi 3 ID: 2901
Aste-Levi 4 ID: 2902

Mikäli teet varauksen sähköpostilla, ilmoita varausajankohta, henkilöiden lukumäärä ja yhteystietosi. Saat varausvahvistuksen sähköpostiisi muutaman päivän sisällä varauksestasi. Lasku ja matkustusohjeet lähetetään sähköisesti sähköpostiisi. Jos haluat laskun ja matkustusohjeen kirjepostina, ilmoitathan siitä varauksen yhteydessä.

Yleistä

Talviaikaan loma-asuntoja vuokrataan ainoastaan kokonaisina viikkoina lauantaista klo 16 lauantaihin klo 12. Muina aikoina voidaan soveltaa myös tästä poikkeavia jaksoja esim. viikonloppu tai muutama päivä.

Loppusiivous sekä liinavaatteet (lakanat, pyyhkeet ja saunapefletit) eivät kuulu vuokrahintaan. Voit tilata loppusiivouksen ja liinavaatteet etukäteen mökin huolitsijoilta. Tarkemmat tiedot tulevat laskun mukana.

Lisäksi suosittelemme matkavakuutuksen ottamista yllättävien tilanteiden varalle (esim. matkan viime hetken peruuntuminen, sairastumiset jne.).

Peruutusehdot ja maksaminen

Maksu tulee suorittaa yhtä kalenterikuukautta ennen vuokra-ajan alkamisajankohtaa. Sitä ennen varauksen voi peruuttaa maksutta. Viime hetken varauksissa maksu tulee suorittaa välittömästi varausvahvistuksen jälkeen.

Valid XHTML Basic 1.0 Valid CSS!