Aste-Levi -loma-asunnot

Aste-Levi 2-4: Varaukset

Lisäkysymykset ja varaukset joko sähköpostitse tai puhelimitse:

0400-836098 (Eija)

Aste-Levi 2, 3 ja 4 löytyvät myös nettimökki.com -palvelusta. Palvelussa on myös varauskalenterit, joita pyritään pitämään mahdollisimman hyvin ajan tasalla. Varaukset hoituvat silti perinteiseen malliin soittamalla, tekstiviestillä, sähköpostilla tai nettimökki.com -palvelun viestityökalulla.
Aste-Levi 2 ID: 50233
Aste-Levi 3 ID: 50234
Aste-Levi 4 ID: 50235

Mikäli teet varauksen sähköpostilla, ilmoita varausajankohta, henkilöiden lukumäärä ja yhteystietosi sekä matkustaako kanssanne lemmikkejä. Saat varausvahvistuksen sähköpostiisi muutaman päivän sisällä varauksestasi. Lasku ja matkustusohjeet lähetetään sähköisesti sähköpostiisi. Jos haluat laskun ja matkustusohjeen kirjepostina, ilmoitathan siitä varauksen yhteydessä.

Yleistä

Talviaikaan loma-asuntoja vuokrataan ainoastaan kokonaisina viikkoina lauantaista klo 17 lauantaihin klo 11. Muina aikoina voidaan soveltaa myös tästä poikkeavia jaksoja esim. viikonloppu tai muutama päivä.

Loppusiivous sekä liinavaatteet (lakanat, pyyhkeet ja saunapefletit) eivät kuulu vuokrahintaan. Voit tilata loppusiivouksen ja liinavaatteet etukäteen mökin huolitsijoilta. Tarkemmat tiedot tulevat laskun mukana.

Lisäksi suosittelemme matkavakuutuksen ottamista yllättävien tilanteiden varalle (esim. matkan viime hetken peruuntuminen, sairastumiset jne.).

Peruutusehdot ja maksaminen

Maksu tulee suorittaa yhtä kalenterikuukautta ennen vuokra-ajan alkamisajankohtaa. Sitä ennen varauksen voi peruuttaa maksutta. Viime hetken varauksissa maksu tulee suorittaa välittömästi varausvahvistuksen jälkeen.

Valid XHTML Basic 1.0 Valid CSS!